INICI

AIÒLICA és una empresa que porta més de vint anys al servei del management de músics i formacions musicals. Està formada per persones amb una llarga trajectòria i experiència en el sector . Amb Quim Garcia Montoliu com a director.

AIÒLICA dóna prioritat als projectes de qualitat i també alternatius a les clàssiques propostes (no menyspreables).

De tots els grups i músics que arriben a AIÒLICA, fem una tria contrastada per poder donar un bon servei als vostres actes: convencions, pregons, Festes Majors , programacions, concerts i d'altres.

Disposem de grups i músics  en exclusiva , o bé en conveni que no disposen d’ oficina pròpia.

Entre d’ altres gestions de Management, Aiólica també realitza festivals temàtics com l’ Estiu Jazz i Altres Músiquesa a la població de Tiana, aquest estiu passat la XVIIa edició .

També realitza producció integral d’ esdeveniments i Festes Majors (programació, contractació, equipament de so i llums, escenaris, generadors, publicitat, etc...) per agències, promotores, productores, empreses i ajuntaments de Catalunya i resta de la península.  En aquest apartat podeu consultar la nostra pàgina web www.grupirssa.com

Aquesta dil.latada trajectòria ens dóna la possibilitat d’oferir un gran ventall de propostes a banda de les que oferim actualment.

Pels que ja ens conegueu o els que ens vulgueu conèixer, rebeu una abraçada.

QUIM GARCIA MONTOLIU